0

Betöltés ...

Webáruház

A webáruház röviden arról szól, hogy az interneten keresztül áruljunk termékeket. A webáruházak lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy böngésszenek és vásároljanak termékeket anélkül, hogy el kellene hagyniuk otthonukat. A webáruházakban többnyire katalógus alapú rendszerek vannak, amelyek segítenek az ügyfeleknek megtalálni a keresett termékeket. A rendelést követően a terméket postai úton vagy futárszolgálattal szállítják az ügyfélnek. A webáruházak nagyon hasznosak lehetnek a vállalkozások számára, mivel lehetővé teszik, hogy növeljék az árbevételt és növeljék az ügyfeleik számát, anélkül, hogy fizikai boltot kellene nyitniuk.

A webáruház menüpontban található az összes olyan funkció, amelyek lehetővé teszik a webáruházunkban való vásárlást. A webáruházban böngészhetnek a termékeink között, kiválaszthatják a kívánt terméket, és megrendelhetik azt. A webáruházunkban található funkciók közé tartozik a kosár funkció, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy több terméket is kiválasszanak és megrendeljenek egyszerre, valamint a rendelési űrlap, amelyen az ügyfelek megadhatják a szállítási és fizetési adataikat.


A beállítások menüpontban találhatóak a webáruházunkhoz kapcsolódó adminisztratív funkciók. Itt tudunk beállítani dolgokat mint pl. árak, szállítási díjak, adók, termékek kategóriái stb.

A termékfeltöltés menüpontban tudjuk feltölteni és szerkeszteni a termékeinket. Itt tudunk új termékeket hozzáadni és meglévő termékeinket szerkeszteni.


A fizetési lehetőségek menüpontban találhatóak az összes olyan fizetési mód, amelyet a webáruházunkban használni lehet. Itt tudjuk beállítani a fizetési lehetőségeket, mint például a bankkártyás fizetés, PayPal, banki átutalás, stb.


Az ügyfeleinknek lehetőségük van vásárolni termékeinket biztonságos és kényelmes módon, a webáruházunkban.

KÖVESS MINKET
hu_HUMagyar